Styrk din viden
om digital strategi og kommunikation

Book et foredrag, en workshop eller et rådgivnings- eller undervisningsforløb.

Vælg udfra listen af emner herunder eller lad os tage en dialog om specifikke ønsker.

Hvert emne kan holdes som foredrag på 45 minutter + 15 minutters spørgetid
– alternativt som en involverende workshop med netop jeres virksomhed eller organisation som primært omdrejningspunkt.

  • Employee advocacy – gør medarbejdere til digitale ambassadører
  • Styrk det personlige brand
  • Strategi i en digital verden

 

Employee advocacy – gør medarbejdere til digitale ambassadører

Mennesker lytter til mennesker. Den præmis er man nødt til at forstå og acceptere, hvis man som virksomhed eller organisation vil have en plads på sociale medier i fremtiden. De virksomheder, der forstår at engagere deres medarbejdere i virksomhedskommunikationen, vil vinde kampen om modtagernes opmærksomhed. Og de fleste virksomheder har et stort uudnyttet potentiale i deres medarbejdere, som det er tid til at aktivere nu.

I dette involverende foredrag bliver du klogere på, hvordan man skaber de rette rammer, så medarbejderne kan blive digitale ambassadører for din virksomheds brand – og samtidig styrke deres personlige brand. Disciplinen kaldes employee advocacy eller medarbejderambassadørskab.

Model 5: Employee advocacy

Styrk det personlige brand

Personlig branding er indbegrebet af at være “sin egen lykkes smed”, og dermed er det principielt relevant for alle at lære at mestre. Det gælder, uanset om man bare vil dele sin glæde og passion, se sej ud i sit eget netværk, om man vil køre sig selv i stilling som faglig ekspert, være foredragsholder eller konsulent.

Så hvordan tager man ansvaret for sin personlig branding? Hvordan griber man det an, så det skaber værdi – både for sig selv og for den virksomhed man arbejder for? Det får I min opskrift på i dette foredrag.

Strategi i en digital verden

Det første spørgsmål, man skal stille sig selv, når man går i gang med en strategi er: Hvad er formålet? At have en profil på et socialt medie eller at få mange fans skaber ikke værdi i sig selv. Derimod er et formål, der er forankret i forretningen, det bedste grundlag for at skabe en værdifuld digital strategi. Og har man defineret et formål, der giver mening for forretningen, så er man meget tættere på, at definere hvilke mål der skal indfries – i sidste ende er det det, der gør, at man kan måle projektets succes.

Dette foredrag kommer omkring de 7 vigtigste overvejelser, man skal gøre sig for at komme godt fra start med en digital strategi. Det handler om: formål, målgruppe, medie, digitalt indhold, bidragsydere, mål og værdi. Foredraget beskriver desuden udfordringer og er fyldt med konkrete eksempler og inspiration.

 

Website

Det er ofte på websitet at vigtigt indhold bor. Det kan være produktbeskrivelser, blog indlæg, artikler eller anden vigtig information om virksomheden eller produkterne. Og det er stadig på websitet, hvor en grundig introduktion til virksomheden ligger.

Jeg rådgiver om opbygning af websites, om hvordan godt webindhold skabes både gode tekster og godt visuelt indhold. Ja i det hele taget, om alt det der skal til, for at skabe et godt velfungerende website både for brugere og for søgemaskiner.

Sociale medier

Sociale medier er typiske de kanaler, hvor viden eller budskaber deles. Der er der nyheder skal ud for at skabe trafik til websitet. Indholdet skal være kort, præcist og interessant for brugerne.

Jeg rådgiver om hvilke sociale medier, der er relevante at tage i brug for jeres virksomhed og om hvordan I bruger dem bedst. Hvilket indhold skal i dele, hvilken stil, hvor tit og med hvilket formål.

Onlineannoncering

Online annoncering er en naturlig del af at drive forretning online. Før et website bliver en succes, skal det have besøgende. De kan være fra annoncering på google, fra nyhedsbreve eller fra et bredt udvalg af sociale medier – hvoraf de fleste koster penge at bruge.

Undervisning

  • Få indsigt i nye trends og i mediernes udbredelse i Danmark, deres målgruppe og funktion.
  • Få indsigt i mediernes roller og sammenhæng med hinanden. Hvilke medier er relevante at tage i brug og hvorfor.
  • Få viden om, hvad godt indhold er og hvordan den gode historie formidles.
  • Indsigt i sprogbrug og i visuelle virkemidler fx billeder eller video.
  • Introduktion til tracking af resultater, så værdien af indsatsen kan måles.